Bungalows

Gemeenschappelijke kenmerken

Uitgeruste keuken

Huisdieren niet toegestaan

Parkeerplaats voor 1 auto

Airconditioning

Minimaal verblijf

Jul – Ag7 nachten
Set – Ma2 nachten

Schema

Binnenkomst16 h
Vertrek11 h

Bungalow

Gregal

Volledig ingerichte bungalou voor 2 of 3 personen. Beschikt over een slaapkamer met een tweepersoonsbed a televisie, en een woonkamer met een slaapbank a televisie. Dekens. Airconditioning. Parkeerplaats voor 1 auto naast d'accommodatie.

2/3 pax 1 slaapbank
1 slaapkamer TV
1 tweepersoonsbed Dekens inbegrepen

Bungalow

Garbí

Volledig ingerichte bungalou voor 4 personen. Beschikt over een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en een woonkamer met een slaapbank van 1,50 metre. Dekens. Airconditioning. Parkeerplaats voor 1 auto naast d'accommodatie.

4 pax 1 slaapbank
1 slaapkamer Dekens inbegrepen
2 eenpersoonsbedden

Bungalow

Morea

Volledig ingerichte bungalou voor 4 personen. Beschikt over twee slaapkamers, éen met een tweepersoonsbed en een andere kamer met twee eenpersoonsbedden (all 80 cm breed), een woonkamer/eetkamer met een tafel en stoelen, en e. Airconditioning. Verwarming. Ruïm bemeubelde veranda. Parkeerplaats voor 1 auto naast d'accommodatie.

4 pax 2 eenpersoonsbedden
2 slaapkamers Verwarming a warmtepomp
1 tweepersoonsbed

Bungalow

Club

Volledig ingerichte bungalou voor 4 of 5 personen. Beschikt over twee slaapkamers, éen met een tweepersoonsbed en een andere kamer met een stapelbed en een eenpersoonsbed (all 80 cm breed), een woonkamer/eetkamer met en tafel en e. Airconditioning. Verwarming. Ruïm bemeubelde veranda. Parkeerplaats voor 1 auto naast d'accommodatie.

4/5 pax 1 tweepersoonsbed
2 slaapkamers 1 stapelbed
1 tweepersoonsbed Heater a warmtepomp

Bungalow

Xaloc

Volledig ingerichte bungalou voor 6 personen. Beschikt over een slaapkamer met een tweepersoonsbed, een woonkamer met 1 stapelbed a een zolderkamer met 2 eenpersoonsbedden (matrassen zijn 80 cm breed). Dekens. Airconditioning. Parkeerplaats voor 1 auto naast d'accommodatie.

6 pax 1 stapelbed
1 slaapkamer 2 eenpersoonsbedden
1 tweepersoonsbed Dekens inbegrepen