Bungalows

Gemeenschappelijke kenmerken

Uitgeruste keuken

Huisdieren niet toegestaan

Parkeerplaats voor 1 auto

Airconditioning

Minimaal verblijf

Jul – Ag7 nachten
Sep – Ma2 nachten

Schema

Binnenkomst16 h
Vertrek11 h

Bungalow

Gregal

Volledig ingerichte bungalow voor 2 of 3 personen. Beschikt over een slaapkamer met een tweepersoonsbed en televisie, en een woonkamer met een slaapbank en televisie. Dekens. Airconditioning. Parkeerplaats voor 1 auto naast de accommodatie.

2/3 pax 1 slaapbank
1 slaapkamer TV
1 tweepersoonsbed Dekens inbegrepen

Bungalow

Garbí

Volledig ingerichte bungalow voor 4 personen. Beschikt over een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en een woonkamer met een slaapbank van 1,50 meter. Dekens. Airconditioning. Parkeerplaats voor 1 auto naast de accommodatie.

4 pax 1 slaapbank
1 slaapkamer Dekens inbegrepen
2 eenpersoonsbedden

Bungalow

Morea

Volledig ingerichte bungalow voor 4 personen. Beschikt over twee slaapkamers, één met een tweepersoonsbed en een andere kamer met twee eenpersoonsbedden (alle 80 cm breed), een woonkamer/eetkamer met een tafel en stoelen, en een volledig ingerichte keuken. Airconditioning. Verwarming. Ruime bemeubelde veranda. Parkeerplaats voor 1 auto naast de accommodatie.

4 pax 2 eenpersoonsbedden
2 slaapkamers Verwarming en warmtepomp
1 tweepersoonsbed

Bungalow

Club

Volledig ingerichte bungalow voor 4 of 5 personen. Beschikt over twee slaapkamers, één met een tweepersoonsbed en een andere kamer met een stapelbed en een eenpersoonsbed (alle 80 cm breed), een woonkamer/eetkamer met een tafel en stoelen, en een volledig ingerichte keuken. Airconditioning. Verwarming. Ruime bemeubelde veranda. Parkeerplaats voor 1 auto naast de accommodatie.

4/5 pax 1 tweepersoonsbed
2 slaapkamers 1 stapelbed
1 tweepersoonsbed Heater en warmtepomp

Bungalow

Xaloc

Volledig ingerichte bungalow voor 6 personen. Beschikt over een slaapkamer met een tweepersoonsbed, een woonkamer met 1 stapelbed en een zolderkamer met 2 eenpersoonsbedden (matrassen zijn 80 cm breed). Dekens. Airconditioning. Parkeerplaats voor 1 auto naast de accommodatie.

6 pax 1 stapelbed
1 slaapkamer 2 eenpersoonsbedden
1 tweepersoonsbed Dekens inbegrepen